search

The Spirit Animal (Orākula Kārtis, 68 Kāršu Komplekts, Ceļvedis)

37,00 €
AR PVN

The Spirit Animal - Orākula kārtis

68 kāršu komplekts, ceļvedis

Autors - Colette Baron-Reid

Ilustrācijas - Jena DellaGrottaglia

Materiāls - Papīrs

Iepakojuma izmērs - 13.2cm x 10cm x 5.5 cm

Daudzums
Pieejams

Koletes Baronas-Reidas - Spirit Animal Oracle (Dzīvnieka Gara Orākuls) - kāršu kavā ir 68 kārtis un 200 lappušu ceļvedis. Šī kava savieno ar neparastajiem dzīvnieku gara partneriem, kas viņus aizsargā un vada. Skaisti noformēts saliekamā kastē, ko ilustrējusi Džena DellaGrottaļija.

Gars, kas dzīvo dabiskajā pasaulē, ar ko ir iespēja dalīties, un viņu noslēpumu aizmirstā valoda, tagad Jums ir pieejama caur Dzīvnieka Gara Orākulu. Viņi mudina mūs atgūt savu būtisko patiesību, lai mēs būtu viens, savā garā, un savienots ar katru dzīvo uz šīs Zemes vienotā apziņā. Izvelkot kārti, Jūs varat dalīties šajā gudrībā un labāk orientēties dzīvē, pārvarēt savus šķēršļus un uztvert savu bezgalīgo potenciālu.

Šī skaisti ilustrētā orākula kāršu komplektā ir  68 kartēs ar dažādu dzīvnieku, kukaiņu, zivju un putnu augstāku garu attēliem. Katram dzīvniekam ir pārpasaulīga arhetipiska simbolika, universāla nozīme, kas aiztur vēstījumu no dziļas ilgstošas patiesības. Vadoties no intuitīvā meistares un orākulu ekspertes Koletes Baronas-Reidas, Jūs tagad varat pamodināt savu partnerības gaidīšanas garu, lai kopīgi radītu savu realitāti, kalpojot pasaulei.

TC0010
1 Vienība

Jums varētu patikt arī