search

Ogles Sausais Šampūns

9,00 €
AR PVN

Šampūns ar ogli, dziļi attīrošs

Daudzums
Pieejams

Melns un reibinošs kā silta vasaras vidus nakts – tāds ir mitrinošais šampūns ar ogli un austrumu jasmīna, kanēļa ēteriskajām eļļām. Spēcīgi attīrošs, piemērots taukainiem matiem un ja ikdienā lietojat matu ieveidošanas līdzekļus. Ar matiem draudzīgu pH līmeni. Piemērots krāsotiem matiem.

Sastāv no kokosriekstu izcelsmes mazgājošajām vielām un kopjošas bioloģiskas aukstā spieduma kokosriekstu eļļas. Citas aktīvās sastāvdaļas – aktivētā ogle, rīcineļļa, Multani Mitti māls (bentonīts), kviešu keratīns, rīsu proteīns, ēteriskās eļļas.

Svars: 55 grami

Lietošana: Lai šampūns kalpotu ilgāk, ieteicams, saziepēt šampūna gabaliņu rokās un putas iemasēt samitrinātos matos, izskalot, atkārtot pēc vajadzības. Pēc lietošanas gabaliņu nožāvēt. Uzmanību! Izvairīties no šampūna iekļūšanas acīs. Ja šampūns iekļuvis acīs, nekavējoties skalot ar lielu daudzumu ūdens.

Uzglabāšana: glabāt sausā vietā, istabas temperatūrā, sargāt no tiešiem saules stariem.

Sastāvs/Ingredients: Sodium Coco Sulfate1, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocos Nucifera Oil (kokosriekstu eļļa)2, Water, Solum Fullonum (māls), Ricinus Communis Oil (rīcineļļa), Charcoal Powder (ogle), Sorbitol (sorbīts)1, Citric Acid (citronskābe)1, Coco-caprylate1, Fragrance (ēteriskās eļļas), Hydrolyzed Wheat Protein (kviešu proteīns)1, Limonene3, Citronellol3, Eugenol3, Geraniol3, Linalool3, Citral3.

1 COSMOS standarts
2 No bioloģiskās saimniecības
3 No dabīgām ēteriskām eļļām

ZIEP003
1 Vienība

Jums varētu patikt arī