search

Anīsa Sausais Šampūns

9,00 €
AR PVN

Šampūns ar anīsu, bojātiem matiem

Daudzums
Pieejams

Kondicionējošs šampūns sausiem, bojātiem, krāsotiem matiem ar saldu un delikātu ilang ilang un zvaigžņu anīsa smaržu. Ar sabalansētu pH līmeni. Sastāvā kokosriekstu izcelsmes mazgājošajās vielas un kopjošas avokado un bioloģiskas aukstā spieduma kokosriekstu eļļa. Baltais un rozā māls ir piemērots jutīgas ādas un matu kopšanai.

Svars: 55 grami

Lietošana: Lai šampūns kalpotu ilgāk, ieteicams, saziepēt šampūna gabaliņu rokās un putas iemasēt samitrinātos matos, izskalot, atkārtot pēc vajadzības. Pēc lietošanas gabaliņu nožāvēt. Uzmanību! Izvairīties no šampūna iekļūšanas acīs. Ja šampūns iekļuvis acīs, nekavējoties skalot ar lielu daudzumu ūdens.

Uzglabāšana: glabāt sausā vietā, istabas temperatūrā, sargāt no tiešiem saules stariem.

Sastāvs/Ingredients: Sodium Coco Sulfate1, Sodium Cocoyl Isethionate, Water, Persea Gratissima Oil (avokado eļļa), Cocos Nucifera Oil (kokosriekstu eļļa)2, White Kaolin (baltais kaolīns), Pink Kaolin (rozā kaolīns), Inulin (inulīns)1, Sorbitol (sorbīts)1, Citric Acid (citronskābe)1, Coco-caprylate1, Fragrance (zvaigžņu anīsa un ilang ilang ēteriskās eļļas), Hydrolyzed Wheat Protein (kviešu proteīns)1, Benzyl Benzoate3.Pārtikā izmantots saldinātājs. Dabā sastopams augļos. Kosmētikā tiek izmantots kā mitruma piesaistītājs un uzturētājs.

1 COSMOS standarts
2 No bioloģiskās saimniecības
3 No dabīgām ēteriskām eļļām

ZIEP002
2 vienības: