search

Gaisa mitrinātājs (Gaiši Brūns)

45,00 €
AR PVN
Gaisa mitrinātājs, gaiša koka imitācijas korpuss.
Mitrinātāja tilpums: 500 ml
7 dažādas LED krāsas

Daudzums
Pieejams

Gaisa mitrinātāja pielietojums:

Gaisa mitrinātāju var lietot sausās telpās, lai tās mitrinātu, tā novēršot kairinājumu elpceļos. Sevišķi aktuāli tas varētu būt sausās koka ēkās, kā arī apkures sezonas laikā ziemā. Mitrinātājā var lietot aromātiskās eļļas, kas ļaus papildus mitrināšanas funkcijai uzlabot telpas aromātu. Lielisks palīgs aromaterapijai. Gaisa mitrinātājs darbojas bez filtra, tātad nebūs papildus izdevumi filtru iegādei un nebūs jātērē laiks to nomaiņai.

Mitrinātājs darbojas uz ultraskaņas vibrācijas principa, mitrinātājā esošais ūdens neuzkarst, tāpēc tos ir droši izmantot mājsaimniecībās ar bērniem. Vienlaikus ierīce darbojas ar elektrību, tāpēc to nevajadzētu atstāt bez uzraudzības ka arī, ja ūdenim tiek pievienotas aromātiskās eļļas, jāuzrauga, lai bērni tās nemēģina iedzert.

Lietošanas instrukcija:

Mitrinātāja komplektācijā ietilpst - Mitrinātājs (1 gab), Mērkrūze (1 gab), Vads ar transformatoru (1 gab)

Darbību secība, pieņemot, ka mitrinātājs jau ir izpakots un visas detaļas ir novietotas uz galda:

1) Mitrinātāju ar tam komplektā esošo vadu pieslēdz strāvai (mitrinātājs darbojas ar 24V līdzstrāvu (DC), komplektā iekļautais transformators paredzēts lietošanai parastajās 220V rozetēs)

2) Noņem mitrinātāja korpusa augšējo daļu - to var brīvi noņemt, tā nav pieskrūvēta vai kā citādi nostiprināta

3) Tilpnē vispirms ielej ūdeni - ūdeni nelej līdz pat augšējai malai, bet aptuveni pusi līdz 2/3 no tilpnes. Ielejot mazāk šķidruma var iegūt spēcīgākus tvaikus.

4) Pēc tam ūdenim piepilina aromātisko vai ēterisko eļļu. Eļļu nevajadzētu liet pirmo, jo tā var vizuāli sabojāt tvertnes sieniņas - plastmasa reaģēs ar eļļā esošo spirtu un paliks pleķi.

5) Uzliek korpusa augšējo daļu un pārliecinās, ka tā pieguļ apakšējai daļai

6) Uz korpusa ir divas pogas - viena ieslēdz apgaismojumu, savukārt otra ieslēdz mitrināšanas režīmu. Mitrināšanas režīmu var uzstādīt uz noteiktu laika intervālu vai uz pastāvīgu darba režīmu - lai mainītu šo iestatījumu, mitrināšanas ieslēgšanas pogu nospiež secīgi vairākas reizes pēc kārtas, vienlaikus, sekojot gaismas indikatoram uz korpusa. Mitrinātāju iespējams arī ieslēgt tikai apgaismes režīmē - neieslēdzot mitrināšanas režīmu.

Tehniskie parametri:

Elektrības patēriņš: 9W

Transformatora darba strāva: AC100-240V 50/60hz

Ierīces darba strāva: 24V DC

Darba frekvence: 2.4 Mhz

Tilpums: 500 ml

Apgaismojums: 7 LED krāsas

Izmēri: 16.8cm x 14.8cm

Materiāli: Plastmasa

MITR0001
5 vienības:

Informācija par preci

Mitrinātāji (tilpums)
500 ml
Mitrinātāji (pieslēgums)
Rozete
Mitrinātāji (krāsa)
Gaišs koks

Jums varētu patikt arī